| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesajul |
PoToS Beginner

Vârsta: 20 ani Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 13
Grupuri: Nici unul Medals: Nici unul

|
| Mesaj: #16
|
|
|
momentan vreau doar vtuning...ca apoi am sa vad eu ce si cum...sunt curios ce pot sa fac cu bani nu prea multi, pana acuma spatele ala e realizabil usor..imi place...astept restu` de la ceilalti..cele promise
|
|
| Sus |
|
 |
Tuning Club ROmania |
Forum Tuning Club ROmania |
Galerie Tuning Club ROmania
|
Shumi Administrator

Vârsta: 18 ani Data înscrierii: 11/Oct/2006 Mesaje: 634 Locație: Botosani Grupuri:
Medals: Nici unul

|
|
| Sus |
|
 |
TopSer Amateur

Vârsta: 19 ani Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 374 Locație: Medgidia Grupuri:
Medals: 7 (View more...)

|
| Mesaj: #18
|
|
|
shumii ce-i cu strutz-o camila asta =)) ideea e buna , dar farurile de bmw...c`mon..strica tot..
_________________ Tot respectul de la baietii de pe centru
Pentru pizdele care si-au luat carnetul
Înc-odata [wow] de la noi de la birou
Pentru pizdele care-au primit masina cadou
|
|
| Sus |
|
 |
PoToS Beginner

|
| Mesaj: #19
|
|
|
bah..ce-i cu asta? )) e cam greu sa-mi dau seama ...oricum, spoilerul de pe fatza e interesant, dar te-am rugat sa lasi farurile vechi...
MAF...tu nu ai mai facut nimic? (( pe spate vreau sa-mi pui si 2 tobe...stanga dreapta pls
fatza cand e gata.?
|
|
| Sus |
|
 |
anDEI Beginner

Vârsta: 22 ani Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 54 Locație: BucuResTi Grupuri: Nici unul Medals: 1 (View more...)

|
| Mesaj: #20
|
|
|
Salut Potos....iti pot da eu o adresa unde sa ti-o faci daca vrei ( parca 140 euro bara ) si au nevoie de barile originale ( ti-o taie pe aia originala si iti prelungeste cu fibra )...in legatura cu evacuarea...acolo e partea cam naspa...pentru ca daca vrei sa iti pui evacuare si pe stanga si pe dreapta..costa destul de mult ( asta in caz ca vrei sa dea frumos iarna ..sau pe frig ) pentru ca daca doar iti prelungesti o tzeava din toba normala ..nu o sa iti prea iese fum pe cea din dreapta....si o evacuare schimbata e vreo 500 de euro...ti-am dat doar nijte sfaturi ( si eu am avut acelasi model ) ....Succes cu ea ....mie mi-a placut la nebunie masina ( aaa..si niste stopuri pe spate in leduri sau lexus ar da bine ...160 E e setu parca )
|
|
| Sus |
|
 |
anDEI Beginner

Vârsta: 22 ani Data înscrierii: 25/Oct/2006 Mesaje: 54 Locație: BucuResTi Grupuri: Nici unul Medals: 1 (View more...)

|
| Mesaj: #21
|
|
|
poti sa ti faci si tu o parere ( nu le am cu ps.....scuze )
| Descriere: |
|
| Mărime fișier: |
497.45 kb |
| Vizualizat: |
de 84 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
anDEI Beginner

|
| Mesaj: #22
|
|
|
parerea mea este sa nu ti faci tuning....pune ti folie 3m autorizata, si baga ti toti banii in nijte jenti de 17 si cauciucuri...pt. ca in ROMANIA ...nu poti sa mergi cu o masina tunata.....mai ales daca o folosesti zi de zi ( eu imi vopsesc bara pe fatza si mi o chituiesc din juma in juma de an )...sau te trezesti ca vrei sa te duci undeva...si te intorci din drum...ca nu poti sa mergi pe drumu ala...asta-i parerea mea...la urmatoarea masina care mi-o iau ...jenti si folie...atat....ca pe aici nu se merita altceva...
|
|
| Sus |
|
 |
PoToS Beginner

|
| Mesaj: #23
|
|
|
mersi mult de sfaturi..pretul e acceptabil zic eu ..ca am si eu prieteni care fac tuning in suceava si stiu cum se lucreaza..as avea o rugaminte..care poate doar sa-mi vopseasca spoilerele la culoare masinii sa vad cum arata si daca merita
Referitor la jante...am sa le schimb pe parcurs,dar mai intai vreau totusi suspensie sport pe ea apoi sa vad jantele impreuna cu cauciucurile
Parerea mea ca poti face un opel astra modelul ala sa arate bine cu putini bani si cu conditia sa fie ingrijita.
Nu costa sa de mult sa adaugi inca o toba pe partea cealalta, se taie teava la un unghi in mijloc si de acolo pleaca cele 2 tobe
Pe mine ma intereseaza design`ul momentan...daca va mai vine idei...photo edit:D... totusi..as vrea sa vad spoilerele la culoare cu masina si in fatza pleoape facute din prelungire la capota...pls.
MULTUMESC!
|
|
| Sus |
|
 |
maf Moderator

Vârsta: 18 ani Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 602 Locație: Eside>Falticeni< Grupuri:
Medals: 8 (View more...)

|
| Mesaj: #24
|
|
|
sefule te-am rezolvat si la fatza nuj..... destul de realizabil u faci c vrei, spoileru e in culoarea masinii cred :-? bafta
|
645.17 kb |
de 90 ori |

|
_________________ celui care ii place viata ii place tuningu, iar celuia caruia nu-i place tuningu nu-i place viata, asa k celui care nu-i place viata.........il bag in ma-sa
|
|
| Sus |
|
 |
PoToS Beginner

|
| Mesaj: #25
|
|
|
imi place, a iesit bine, toate pozele is mijto., daca se mai plictiseste cineva...un vtuning e bine venit la acest opel astra G. Va multumesc pt colaborare!
|
|
| Sus |
|
 |
anDEI Beginner

|
| Mesaj: #26
|
|
|
Uite...daca iti place imi zici...( totul cam la .....10-12 mil cred...cam asa...fara vopsire....)..scuze pt poze .....dar nu le am cu ps si decat sa fac ceva najpa..mai bine pun pozele astea...
|
1.48 MB |
de 75 ori |

|
|
1.57 MB |
de 65 ori |

|
|
894.95 kb |
de 72 ori |

|
|
|
| Sus |
|
 |
maf Moderator

Vârsta: 18 ani Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 602 Locație: Eside>Falticeni< Grupuri:
Medals: 8 (View more...)

|
| Mesaj: #27
|
|
|
era dragutz dei`u tau andei .....
_________________ celui care ii place viata ii place tuningu, iar celuia caruia nu-i place tuningu nu-i place viata, asa k celui care nu-i place viata.........il bag in ma-sa
|
|
| Sus |
|
 |
PoToS Beginner

|
| Mesaj: #28
|
|
|
imi place masina..incet incet sa sa-mi fac si eu, vreau sa-i fac mai multe, dar costa. Ce pot sa fac eu ii voi face eu mai putin tinichigeria(modificari) nu le voi face..timp sa fie si bani
|
|
| Sus |
|
 |
cristifbx Beginner

Vârsta: 16 ani Data înscrierii: 17/Oct/2006 Mesaje: 215 Locație: Timisoara Grupuri:
Medals: 2 (View more...)

|
| Mesaj: #29
|
|
|
pai asta e tot ce ai nevoie ptr. a face tuning real,timp si bani
|
 |
Milo Beginner

Vârsta: 14 ani Data înscrierii: 18/Oct/2006 Mesaje: 41 Locație: Biroul lui Shumi Grupuri:
Medals: Nici unul

|
| Mesaj: #30
|
|
|
Maf imi place cum te-ai jucat cu masina! a iesit tupper!Misto rau!
|
 |
|